Oxigenare Celulara – 2x30ml

490.00 lei

Categorie:

Descriere

Oxigenare celulara Oxigenul este un factor foarte important in buna functionare a organismului uman, iar lipsa acestuia duce la diverse probleme cardiace, o proasta functionare a ficatului si intestinelor, provoaca dureri de cap, dureri ale articulatiilor, creste oboseala etc. Produsul de oxigenare celulara este un supliment nutritiv ce contine enzime, aminoacizi si minerale ce ajuta la combaterea radicalilor liberi si buna functionare a organismului uman. Pentru evitarea problemelor datorate de lipsa de oxigen in organism ce duc la aparitia problemelor cardio-vasculare, problemelor pulmonare, probleme cu hipertensiunea, auzului si problemelor virale. Suplimentul Oxigenare celulara are efecte benefice pentru cresterea randamentului intelectual, imbunatateste metabolismul celular, ajuta la refacerea neuronilor si este antitumoral, imunostimulator si detoxifiant. Produsul oxigenare celulara lichid are o cantiate de 2 x 30 ml, fiind recomandat pentru o cura de minim 4 luni pe an.
Administrarea produsului oxigenare celulara: Se agita produsul oxigenare celulara inainte de folosire si se administreaza in prima zi o picatura dizolvata intr-un pahar cu apa (suplimentul de oxigerare celulara se administreaza de 3 ori pe zi ). Dupa administrarea suplimentului de oxigenare celulara in prima zi, se creste doza cu cate o picatura la doua zile, pana se ajunge la 3 x 8 picaturi pe zi. Regimul alimentar recomandat in timpul tratamentului cu suplimentul natural de oxigenare celulara si cu produsele naturale :
  • se recomanda reducerea / eliminarea consumului de tutun, alcool, cafea, carne
  • pentru pacientii diagnosticati cu cancer se recomanda renuntarea la proteinile de natura animala (carne, branza, lapte si oua)
  • consumati cel putin 2 litri de lichide (minim un litru apa)
Nota : regimul alimentar este recomandat pentru cresterea eficientei tratamentului, insa nu este obligatoriu.