Descriere

Bio Diamond este un supliment natural bazat pe un complex de antioxidanti cu spectru larg eficienti in sustinerea si imbunatatirea starii de sanatate chiar si in cazul afectiunilor cronice grave.

Formula sa bazata pe 21 de ingrediente, actioneaza la nivelul tuturor celulelor sustinand structura membranei celulare si oferindu-i protectie atat in cazul actiunii radicalilor liberi cat si a stresului oxidativ, prin complexul de ingrediente Bio Diamond ofera o stare de bine generala si sustine procesele organismului crescand astfel si calitatea vietii!

Bio Diamond efect antioxidant puternic

Bio Diamond contine un complex deosebit de antioxidanti obtinuti din bioflavonoide. Actiunea antioxidanta ofera protectia optima celulelor in cazul actiunii radicalilor liberi sau a stresului oxidativ. Dintre ingredientele cu efect puternic antioxidant amintim aici Propolis, Ginko Biloba, Acidul alfa lipoic. Formula Bio Diamond prin protectia celulara va ofera si un plus de energie! Cu Bio Diamond va veti bucura de o piele mai fina, mai tanara, fara riduri profunde!

Procesarea cu ajutorul nanotehnologiei creste biodisponibilitatea ingredientelor active oferite de acest supliment natural deosebit. Bio Diamond prin complexul de antioxidanti ofera protectie celulara, mentine sanatatea tesuturilor, reduce riscul deteriorarii celulare, sistine o nutritie optima, creste nivelul de oxigen si previne dezvoltarea afectiunilor cronice sau acute.

Bio Diamond nutritie celulara

Bio Diamond prin utilizarea polenului si laptisorului de matca liofilizat ofera nutritia optima celulelor. Considerate superalimente aceste ofera beneficii desavarsite in mentinerea sanatatii. Efectul este unul antiviral, antimicrobian, antibacterian si antiparazitar. Spre deosebire de alte suplimente cu continut de polen sau laptisor de matca, formula Bio Diamond, prin utilizarea celor mai performante tehnici de procesare si prelucrare nanometrica, ajuta ca substantele active sa ajunga direct la celule oferindu-le o hrana, pura si naturala, biocompatibila.

Ingredientele acestea sunt unice si deosebite si prin complexul de antioxidanti, vitamine si minerale, enzime, aminoacizi si proteine unice si indispensabile diviziunii celulare si mentinerea sanatatii tesuturilor.

Bio Diamond in diabet

Bio Diamond, datorita experiantei specialistilor ce au realizat acest supliment deosebit, reuseste prin actiunea sinergica a ingredientelor sa ofere protectie si suport in cazul celor mai intalnite afectiuni cronice si acute. In primul rand reuseste prin actiunea diferitelor ingrediente sa stabilizeze valorile glicemice si sa sustina functiile pancreatice, in special in cazul diabetului de tip 2. Prin reglarea metabolismului lipidic ajuta de asemenea in prevenirea complicatiilor diabetului si redicerea inflamatiilor tesuturilor. Prin optimizarea proceselor pancreasului si sustinerea functiilor acestuia, Bio Diamond se recomanda a fi administrat pe o perioada de 3-6 luni.

Bio Diamond in afectiuni cardiovasculare

Actiunea sa complexa ofera suport de asemenea in afectiunile cardiovasculare prin stabilizarea functiilor inimii, tensiunii arteriale, reducerea fibrilatiilor si prevenirea durerilor in piept.
Bio Diamond este considerat un adjuvant unic in cresterea productiei ce celule stem si potentarea functiilor maduvei osoase astfel incat sustine activ si eficient procesul de regenerare celulara, diviziune celulara optima, reducerea anemiei, sustinerea functiilor sistemului imunitar si bineinteles promovarea regenerarii tesuturilor.

Bio Diamond in sustinerea functiilor hepatice

Prin complexul de antioxidanti si detoxifianti naurali, Bio Diamond ofera suport in sustinerea ficatului si multitudinii de procese pe care le indeplineste la nivelul organismului. Astfel, in calitate de adjuvant se poate administra in reducerea viremiei in cazul diferitelor tipuri de hepatite, reglarea nivelului de colesterol LDL, valorilor trigliceridelor si transaminazelor.

Bio Diamond in afectiuni oncologice

Actiunea extractului de Astragalus membranaceus, Pulberea de licopen, Coama-leului (Hericium erinaceus) sunt doar cateva dintre cele mai apreciate ingrediente in prevenirea proliferarii celulelor deterioare si  dezvoltarea afectiunilor oncologice. Prin echilibrarea si alcalinizarea sangelui previne dezvoltarea celulelor maligne si indice apoptoza acestora. Impreuna cu sursele de antioxidanti cu spectru larg Bio Diamond ofera suport in oxigenarea optima a celulelor, prevenirea stresului oxidativ si reducerea actiunii radicalilor liberi.

Bio Diamond este considerat de specialisti un adjuvant necesar in recuperarea sanatatii si cresterea activitatii sistemului imunitar in special in perioada terapiilor oncologice complementare. Bio Diamond in acesta situarie actioneaza prin cresterea energiei celulare si stimularea regenerarii tesuturilor afectate, reduce disconfortul resimtit la nivelul organismului . Reduce durerile, imbunatateste calitatea somnului, reduce inflamatiile, creste pofta de mancare si asimilarea nutrientilor la nivel celular.

Mod administrare Bio Diamond

Bio Diamond este un supliment cu efect antioxidant imunostimulator ce poate fi administrat atat profilactic cat si terapeutic.

Profilactic – 1 capsula Bio Diamond- pentru intretinere, regenerare, revitalizare organism, cresterea energiei si sustinerea starii de bine a organismului.
Terapeutic – 2-3 capsule Bio Diamond – in cazul in care urmariti anumiti parametrii in cadrul analizelor periodice, in recuperarea in urma diferitelor afectiuni cronice sau acute.
In cazul terapiilor oncologice se recomanda administrarea dozei de 3 capsule pe o perioada de minim 1 luna.

Efectele sunt de reducere a disconfortului resimtit in cazul chimioterapiei, radioterapiei, citostaticelor, cresterea activitatii sistemului imnunitar, imbunatatirea calitatii somnului, cresterea randamentului maduvei osoase si regenerarea tesuturilor, prevenirea dezvoltarii metastazelor

Pentru efectul antiaging se pot administra 1 -2 capsule de Bio Diamond zilnic. Aspectul tenului se va imbunatatii de la zi la zi, tenul va fi revitalizat, va veti simti plin de energie si vitalitate.

Efectul antiaging nu se refera doar la aspectul exterior si reducerea ridurilor fine de expresie ci si la prevenirea imbatranirii tesuturilor la interior.
Produsul Bio Diamond se poate administra ca adjuvant in paralel cu terapia curenta, indiferent de forma ei.

Cititi lista ingredientelor daca stiti ca aveti vreo sensibilitate la acestea sau alergie.

Bio Diamond
Bio Diamond