Ecoblu balsam natural pentru rufe

30.00 lei

Cantitate: 1000 ml

  • Contine ingrediente naturale si organice – ulei esential organic de lavanda
  • Certificat de Certisys
  • Este sigur pentru pielea sensibila si pentru haine de bebelus
Categorie:

Descriere

De ce detergenti naturali cu ingrediente organice?

Societatea moderna, cu acces facil la apa si canalizare, la masini de spalat automate tot mai performante crede ca daca spala si se spala mai des si utilizeaza produse care promit tot mai multe performante au grija si de sanatatea lor. O haina spalata nu inseamna cu nu pastreaza in tesatura urme din agentii de curatare folositi. In contact cu pielea care este un organ (cel mai mare ca suprafata) porii acesteia intra in contact cu aceste substante chimice care pot propova alergii. Aceste alergii duc la scaderea imunitatii organismului, la aparitia inflamatiilor in cazuri mai grave si la probleme respiratorii.

In ultimii ani cercetarile au aratat ca exista modificari chiar la nivel endocrin, crescand incidenta acestor boli in randul populatiei.

Una dintre solutii ar fi clatirea abundenta in speranta ca eliminam aceste substante fara sa ne gandim ca apa folosita pentru clatire ajunge in mediul inconjurator si inapoi la noi in apa de la robinet care o folosim tot noi si care prin ignoranta noastra a tuturor scade an de an calitatea ei.

 

Agentii tensioactivi – ingredientele active din produsele de curatare și de îngrijire personala – sunt produse pe scara de milioane de tone pe an. Dupa fiecare aplicare acestea sunt clatite cu apa si ajung intr-un fel sau altul în mediul înconjurator.

Au existat efecte daunatoare de la stfel de emisii la scara larga. Atunci când agentii tensioactivi se descompun lent în mediul înconjurator, problemele variaza de la spumarea inestetica la efectele toxice asupra organismelor acvatice. Unele dintre aceste substante chimice au fost implicate în perturbari endocrine. Termenul este folosit pentru a descrie substantele care pot modifica activitatea hormonala în organism.

În ultimii ani, a existat un interes fata de agentii tensioactivi pe baza de zahar, datorita biodegradabilitatii îmbunatatite și a toxicitatii mai scazute. Ele sunt, de asemenea, derivate din surse naturale și regenerabile, adaugând un alt beneficiu :„chimia verde”.

Din repect pentru noi si mediul inconjurator va punem la dispozitie optiuni naturale de spalare si curatare.

Balsamul natural pentru rufe ECOBLUE cu ulei esential organic de lavanda foloseste ingredinete proveninte din plante pentru a face rufele mai catifeltale si placute la atingere. Formula foarte eficienta protejeaza tesatura si culoarea rufelor de efectele negative alea spalarilor repetate. Este potrivit pentru persoanele cu pielea sesibila. Elimina reziduurile lasate de detergent, iar rufele se calca mai usor.

Ingrediente: 5- 15% acid citric, <5% agent tensioactiv neionic (agent de spalare derivat din zahar), ulei esential organic de lavanda, certificat de Certisys.

Toate procesele de productie a produsului sunt certificate ecologic

  • Produsul este certificat in concordata cu regulile stricte ECOGARANTIE
  • Contine materii prime provenite din plante
  • Nu contine materiale petrochimice sau de provenienta animala
  • Nu contine chimicale daunatoare ca: clor, sulfat de sodiu laureth, parabeni, parfum sintetic sau fosfati
  • Toate ingredientele sunt in intregime biodegradabile
  • Formula prietenoasa cu pielea si cu mediul inconjurator

Produs certificat CERTISYS.

Eficient pentru spalare manuala si in masina de spalat.

 

Mod de utilizare:

Spalare la masina automana
(pentru 4-5 kg de rufe)
Spalare manuala
(pentru 10 l de apa)
Califelare regulata
2 capace pline / 100 ml
Catifelare mare
3 capace pline / 150 ml
2 capace pline / 100 ml

 

AvertismentPastrati produsul la temperatura de peste 15 grade Celsiue. Cititi cu atentie modul de dozare. Nu folositi pentru spalarea fetei, a mainilor, a corpului sau a mancarii. In caz de contact cu ochii, spalati temeinic cu multa apa si adresati-va medicului. Daca produsul intra in contact cu pielea, spalati imediat cu multa apa si sapun. Nu inghititi. Daca este inghitit, adresati-va medicului imediat aratandu-i aceasta eticheta. A se pastra departe de copii.