Ecoblu detergent natural pentru rufe

50.00 lei

Cantitate: 1000 ml

  • Contine ingrediente naturale si organice – ulei esential organic de lavanda
  • Certificat de Certisys
  • Este sigur pentru pielea sensibila si pentru haine de bebelus
Categorie:

Descriere

De ce detergenti naturali cu ingrediente organice?

Societatea moderna, cu acces facil la apa si canalizare, la masini de spalat automate tot mai performante crede ca daca spala si se spala mai des si utilizeaza produse care promit tot mai multe performante au grija si de sanatatea lor. O haina spalata nu inseamna cu nu pastreaza in tesatura urme din agentii de curatare folositi. In contact cu pielea care este un organ (cel mai mare ca suprafata) porii acesteia intra in contact cu aceste substante chimice care pot propova alergii. Aceste alergii duc la scaderea imunitatii organismului, la aparitia inflamatiilor in cazuri mai grave si la probleme respiratorii.

In ultimii ani cercetarile au aratat ca exista modificari chiar la nivel endocrin, crescand incidenta acestor boli in randul populatiei.

Una dintre solutii ar fi clatirea abundenta in speranta ca eliminam aceste substante fara sa ne gandim ca apa folosita pentru clatire ajunge in mediul inconjurator si inapoi la noi in apa de la robinet care o folosim tot noi si care prin ignoranta noastra a tuturor scade an de an calitatea ei.

 

Agentii tensioactivi – ingredientele active din produsele de curatare È™i de îngrijire personala – sunt produse pe scara de milioane de tone pe an. Dupa fiecare aplicare acestea sunt clatite cu apa si ajung intr-un fel sau altul în mediul înconjurator.

Au existat efecte daunatoare de la stfel de emisii la scara larga. Atunci când agentii tensioactivi se descompun lent în mediul înconjurator, problemele variaza de la spumarea inestetica la efectele toxice asupra organismelor acvatice. Unele dintre aceste substante chimice au fost implicate în perturbari endocrine. Termenul este folosit pentru a descrie substantele care pot modifica activitatea hormonala în organism.

ÃIn ultimii ani, a existat un interes fata de agentii tensioactivi pe baza de zahar, datorita biodegradabilitatii îmbunatatite È™i a toxicitatii mai scazute. Ele sunt, de asemenea, derivate din surse naturale È™i regenerabile, adaugând un alt beneficiu :„chimia verde”.

Din repect pentru noi si mediul inconjurator va punem la dispozitie optiuni naturale de spalare si curatare.

Detergentul natural pentru rufe ECOBLUE este eficient pentru curatarea murdariei si petelor, curata totate felurile de materiale, lasand hainelor o mireasma proaspata de lavanda organica. Este sigur pentru pielea sensibila si pentru haine de bebelus. Se clateste usor fara a lasa urme de reziduuri.

Ingrediente : 5-15 % sapun vegetal, 5-15 % surfactant din zahar, 5-15 % alcool sulfat din ulei de nuca de cocos, ulei esential organic de lavanda,

Produs certificat CERTISYS.

Eficient pentru spalare manuala si in masina de spalat.

 

Mod de utilizare

 

Dozare pentru 4-5 kg rufe Pentru rufe usor murdare Rufe murdare Rufe foarte murdare
Spalare manuala sau la masina de spalat

75 ml.

100 ml.

125 ml.

 

Avertisment : in caz de contact cu ochii sau pielea clatiti cu multa apa. Nu ingerati. Daca inghititi beti apa si adresati-va urgent medicului. Nu lasati produsul la indemana copiilor.