Descriere

  • contine mai multe ingrediente antivirale: Argint Coloidal, Oregano, Turmeric
  • Restul ingredientelor, uleiurile de cocos, de palmier, de ricin si de Musetel alaturi de glicerina vegetala curate si hidrateaza pielea

Sapunul Clemence – Antibacterian are in compozitia sa Argint Coloidal, Oregano, si Turmeric, toate cunoscute pentru puternica lor actiune antivirala.

Argintul Coloidal – este folosit in tratarea epidemiilor de gripa, are abilitatea de a controla bacteriile, inclusiv bacteriile rezistene la antibiotice. Beneficiile Argintului Coloidal se regasesc si in afectiuni precum infectii respiratorii, pneumonie, hepatita de tip C.

Oregano – distruge bacteria E.coli si este un antioxidant puternic, care poate intari capacitatea de aparare, a sistemului imunitar. Oregano poate trata afectiuni respiratori, are o puternica actiune antivirala. Lupta cu bacterile, inclusiv cu bacterile rezistente la medicamente.

Turmericul – Este anti-inflamator, antioxidant, antibacterian, antiviral.

Sapunul Clemence – Antibacterian, este un cocktail de ingrediente puternic antivirale, nu este doar un sapun… Este un aliat puternic in lupta ta cu virusii.

Mai contine Ulei de Cocos, Ulei de Palmier, Ulei de Ricin, Ulei de Musetel si Glicerina vegetala care curata si hidrateaza pielea.