Graviola suc natural pur 100 % – Sprijina tratamentul chimioterapeutic

115.00 lei

Cantitate: 500ml

  • Sanatate din ‘farmacia’ naturii
  • Este un suc/piuree pur 100% din fructe Graviola proaspete și coapte  – fara adaos de apa, conservanti sau orice alta substanta
  • Graviola este utilizata pentru a lupta impotriva infectiilor grave, ca intaritor al sistemului imunitar, antibiotic natural, antiparazitar, antifungic, anti-tumoral superior.
SKU: 1000 Categorii: ,

Descriere


Suc 100% natural de Graviola, de la Blue Diamond. Comanda online suc de Graviola !

Cateva detalii despre fructul de graviola in tratamentul chimiterapeutic si efectele sale benefice prin consumarea preventiva:

Despre fructul Graviola

Graviola este un fruct cu tepi al copacului Guanabana, originar din padurile tropicale ale Amazonului. Aceasta planta face parte din medicina traditionala a Americii Centrale si de Sud de secole. Triburile din aceste zone utilizau frunzele si mugurii pe post de antibiotic natural.

graviola

Componentele active ale Graviolei  sunt substante denumite Acetogenine Annonaceous, si se regasesc numai in familia plantelor Annonaceae.

Graviola (Annona muricata) contine 82 de Acetogenine diferite (in 10 tipuri distincte) care ofera un suport elocvent si puternic in chimioterapie.

graviola-ziar

Cum se comporta Graviola in tratarea celulelor tumorale!!!

Modul de actiune este realizat  prin blocarea productiei de ATP (adenozintrifosfat) a celulei tumorale, in acest caz rezulta apoptoza. Mai simplu spus, celula tumorala nu mai este „hranita” neputandu-se dezvolta mai departe.

Efectele Benefice ale sucului de Graviola Blue Diamond

Sucul de Graviol este un adjuvant de nadejde in lupta impotriva unor afectiuni grave, precum cancerul renal, mamar, pulmonar, de prostata, hepatic…etc.
Datorita ingredientului activ, Acetogenine, sucul de Graviola are un rol important in tratamentul cancerului. Celulele canceroase nu se mai multiplica, hranirea lor fiind stopata de aceasta substanta miraculoasa.
Sucul de Graviola are efecte benefice in perioada tratamentului chimioterapeutic. Stomacul este foarte sensibil in aceasta perioada, sucul de graviola ajutand foarte mult la stabilizarea lui, ameliorand efectele post-chimioterapeutice. De asemenea, sucul de Graviola ajuta la regenerarea celulelor sanatoase, combate radicalii liberi si imbatrinirea prematura, actionand ca un adevarat antioxidant.
Sucul de Graviola curata stomacul si, din aceasta cauza, se recomanda consumul in mod progresiv, de la putin la mai mult, pentru a lasa organismul sa se adaptateze cu acest produs.

Alte proprietatile ale sucului de Graviola:

sedativ, calmant, antiparazitar, antibacterian, anticonvulsivant, hipotensiv, vasodilatator, antidepresiv…

Mod de administrare Suc de Graviola Blue Diamond

Sucul de Graviola trebuie consumat doar dupa masa, diluat cu 150 – 200 ml de apa.
Pentru o cura de 5 zile cu suc de Graviola procedati astfel :
Ziua 1 :
– dimineaţa : 20 ml
– pranz : 20 ml
Ziua 2, 3, 4, 5
– dimineaţa: 30 ml
– pranz : 30 ml
– seara : 30 ml
Inainte de masa, se recomanda consumul unei cani cu ceai de salcam.
Odata ce ati deschis sticla, pastraţi-o la frigider si consumaţi-o, de preferat, in termen de maxim 6 zile.
Dupa o cura cu suc de graviola de 5-6 zile in scop profilactic, se poate face o pauza de 1 sau 2 saptamani dupa care se reia, pentru o cura eficienta se recomanda consumul a minim 4 sticle de graviola.
In cazul afectiunilor grave cum ar fi cele tumorale sau probleme hepatice, etc., sucul de graviola pur se poate lua continuu cate 20 sau 30 ml de 3 ori pe zi, pana se observa rezultatele. In cazul copiilor se injumatateste doza, aspecte ce le vom discuta telefonic.