Prostafix Blue Diamond 2×30 cps

97.00 lei

Cantitate: 2 x 30 cps.

  • Contribuie la deblocarea cailor urinare
  • Imbunatateste functia prostatei, si ajuta la eliminarea senzatiei false de urinare
  • Imbunatateste sesizabil viata sexuala eliminand disconfortul si imbunatind functiile sexuale

Stoc epuizat

SKU: 2b8a61594b1f Categorie:

Descriere

Solutia Ideala si Naturala PENTRU REZOLVAREA PROBLEMELOR DE PROSTATA In culisele aparitiei bolilor de prostata cel mai des se afla nivelul de testosteron din sange, infectiile cailor urinare netratate sau tratate necorespunzator, bolile cu transmitere prin contact sexual, alimentatia nesanatoasa si ne-echilibrata, viata sedentara, si consumul sistematic de alcool, sau fumatul. Preventia ne ajuta cel mai mult impotriva aparitiei problemelor de prostata, trebuie sa ne straduim sa avem un regim alimentar sanatos consumand multe legume si fructe, sa introducem in programul zilnic exercitiile fizice, miscarea, sa evitam consumarea de elemente toxice pentru organismul nostru. Pentru multi dintre noi, modul de viata sanatos este greu sau chiar imposibil de realizat. Dar daca apar primele semne ale afectiunii, tabletele de Prostafix pot oferi o solutie eficace.

Prostafix-ul este un produs, realizat din materii prime naturale, compus din doua feluri de capsule, una de zi, si o alta pentru noapte, care, datorita eficacitatii elementelor componente alese cu grija, ajuta la optimizarea functionarii prostatei.

Datorita compusilor naturali atent selecționați, produsul Prostafix poate contribui substantial la eliminarea inflamatiei prostatei, diminueaza frecventa senzatiilor de urinare, eliminarea urinei devine astfel mai usoara, iar rezolvarea sarcinilor zilnice nu sufera intreruperi urgente. Prin disparitia inflamatiei de prostata, urinarea zilnica importanta de altfel, devine o activitate de rutina, auxiliara.

Prin consumul de tablete de zi si de noapte Prostafix se reduc in timp simptomele ce provoaca problemele de urinare, se inlesneste la deblocarea cailor urinare, se reduc durerile si spasmele cauzate de inflamatii. Datorita efectului antiadipos urinarea devine din ce in ce mai facila, mai fluenta. Astfel aceasta redevine un lucru de rutina, asa cum era inainte de aparitia problemelor de prostată

Prostafix-ul contine capsule de zi si de noapte, fiecare intarind si completand efectul celuilalt, combat problemele de prostata, si asigura menținerea sănătătii prostatei.

Cu ajutorul lui Prostafix se elimina necesitatea urinarii frecvente, se elimina durerile si crampele din bazinul inferior, urinarile intermitente, anevoioase, si a permanentei senzatie de urinare. In locul acestora puteti beneficia de bucuriile zilnice marunte, a derularii fara intreruperi a sarcinilor activitatii zilnice, recapatandu-va echilibrul moral si fizic.

 

  • Contribuie la deblocarea cailor urinare
  • Imbunatateste functia prostatei, si ajuta la eliminarea senzatiei false de urinare
  • Previne marirea prostatei si reduce volumul prostatei deja marite
  • Imbunatateste sesizabil viata sexuala eliminand disconfortul si imbunatind functiile sexuale
  • Produs recomandat terapeutic atat pentru prevenirea problemelor de prostata cat si remedierea afectiunilor la nivelul prostatei cand acestea exista

 

Mod de administrare:

2 capsule pe zi:

  • 1 tableta de zi, luata cu un pahar de apa plata, inainte de micul dejun.
  • 1 tableta de noapte, luata cu un pahar de apa plata, inainte de cina.