Vitamina B17 Lichid – 15 fiole

260.00 lei

Cantitate: 15 fiole

Supliment alimentar cu o formula speciala pe baza de extract de samburi de caise, adjuvant in afectiuni oncologice si sustinerea starii de bine a intregului organism.
Forma lichida a B17 este poate cea mai eficienta si singura forma de B17 care ofera protectie organismului si ajuta in prevenirea si stoparea dezvoltarii celulelor tumorale.

Stoc epuizat

Descriere

B17 Liquid – Formula speciala pe baza de exract de samburi de caise, adjuvant in afectiuni oncologice si sustinerea starii de bine a intregului organism.

B17 Liquid este un supliment natural cu continut de amigdalina extrasa din samburii de caise.

Formula este usor de asimilat la nivelul organismului, mai precis la nivelul intestinelor unde amigdalina impreuna cu enzimele digestive, actioneaza ca un citostatic natural prin inducerea apoptozei celulelor maligne.

B17 lichida este poate cea mai eficienta si sigura forma de B17 care ofera protectie organismului si ajuta in prevenirea si stoparea dezvoltarii celuleoor tumorale.

B17 Liquid poate fi administrat ca adjuvant in diferite tipuri de cancer cu eficienta maxima. Asimilarea este sigura pentru organism si efectele se pot observa inca din prima perioada de administrare.

Cutia contine 15 sticlute a cate 10 ml fiecare.

Beneficii B17 Liquid:

– Efect antitumoral
– Efect cardioprotector si hepatoprotector
– Actioneaza ca un citostatic natural in cazul afectiunilor oncologice
– B17 Lichid sustine activitatea organismului in recuperarea dupa terapiile clasice oncologice
– Creste activitatea sistemului imunitar si ajuta la reducerea starilor de disconfort precum lipsa poftei de mancare, ameliorarea durerilor, stari de slabiciune la nivelul organismului.

Mod de administrare:

Se recomanda consmul a cate 1 sticluta pe zi inainte de masa principala a zilei, timp de 1-3 luni.